WOKSHOP FREDERIKSBERG

WOKSHOP FREDERIKSBERG

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 370 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Wokshop Frederiksberg. Vil du vide mere? Få mere at vide

7 jul 2022 at 19:13 Blev leveret 20 min. Efter de leveringstid og maden var kold
17 jun 2022 at 19:55 Cold food and very long delivery time
27 mar 2022 at 16:50 Bedst kvalitet af thai mad jeg har prøvet i København. Dog var det en meget lille potion.
15 okt 2021 at 6:18 78 kroner for 3 meget små springrolls er simpelthen urimeligt dyrt..og 130 kroner for en "stor" omgang stegte ( nærmest kogte) nudler med kylling som var meget svært at finde og lidt broccoli er også i overkanten. men der er intet at udsætte på smag
3 aug 2021 at 19:56 Maden var ikke ordentlig varm og næsten ingen kylling i.
3 jun 2021 at 20:34 Der manglede en ret og pengene kunne ikke tilbageføres. Den kunne heller ikke leveres. Meget kritisabelt. Ikke god kundeservice.
19 apr 2021 at 13:51 Jeg bestilte mad fra en restaurant lige om hjørnet fordi jeg ikke selv kan hente. Dettogtætpåtotimerfor justeat at transporteremaden500 meter! Den service+koldmad betalte jeg 268kroner for! De 65kroner ligened i lommen på just eat. Aldrigmerejusteat!
12 apr 2021 at 17:50 Halvdelen af børne retten var løbet ud i posen, så bunden var helt opløst. Meget ulækkert. Derudover var maden næsten helt kold.
29 jan 2021 at 17:58 Maden 25 forsinket og halvkold da den ankom