WOKSHOP FREDERIKSBERG

Recentreview


3,5 stjerner ud af 397 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Wokshop Frederiksberg. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 jan 2024 at 14:34 Maden var kold da den ankom forsinket og kvalitetmæssigt ikke værd at nævne
21 jul 2023 at 20:31 Super irriterende at de kommer kylling i retten når jeg specifikt Beder dem lade vær!
11 maj 2023 at 21:47 Kedeligt og flad smag. Skuffende.
28 apr 2023 at 21:14 Maden var kold da den kom..
23 apr 2023 at 15:24 Maden kom til den tid, vi selv havde ønsket. Vi fik desværre ikke den rigtige levering og jeg har ikke kunnet finde nogen mulighed for at gøre opmærksom på det
14 apr 2023 at 20:46 Great food, delivery slightly longer than usual.
7 apr 2023 at 21:29 Great food and fast delivery. We will order here again.
21 mar 2023 at 16:47 Levering var forsinket, maden var middelmådig i forhold til den høje pris.
19 mar 2023 at 10:21 Sovsen var tynd og der var ikke meget kylling i, og de har taget 95 kr. for en lille smule ris og en halv mango - Det er ikke et sted jeg vil anbefale!!!
3 mar 2023 at 21:13 Tasty but small portion
10 feb 2023 at 22:02 Maden var for så vidt udmærket, men leveringstiden alt for langsom, vi var meget sultne da maden endelig kom.
15 jan 2023 at 15:37 Perfekt