WOKSHOP FREDERIKSBERG

Recentreview


3 stjerner ud af 382 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Wokshop Frederiksberg. Vil du vide mere? Få mere at vide

15 jan 2023 at 15:37 Perfekt
13 dec 2022 at 21:42 …. Sorry men maden var på ingen måde ok … sindssyg saltet, alt for lidt og ikke mindst total overpriced … sorry
11 dec 2022 at 21:11 Fik min mad 45 min efter leveringstidspunktet selvom jeg havde bestilt 2 timer i forvejen.
3 dec 2022 at 8:43 Havde bestilt 6 timer på forhånd, men vi måtte alligevel ringe og rykke for maden.
30 nov 2022 at 23:58 Fik først levering efter mere end 1,5 time og først efter at have ringet til restauranten og rykke. Maden var heller ikke rigtigt varm ved levering.
7 nov 2022 at 19:51 Maden var meget lækker. Min favorit er thai beef salad, men den varierer altid. Nogle gange er der sovs i bunden af salaten og andre gange er det en mere frisk salat. Leveringen er bestemt ikke den hurtigste.
1 nov 2022 at 21:34 Maden var glimrende, men det er irriterende, når man bestiller kl. 16 til levering kl. 18, at maden så ankommer tættere på kl. 19 - hvor mine børn egentlig gerne skulle til at i seng! Utroligt utilfredsstillende
1 sep 2022 at 9:27 Maden var glimrende, men det er irriterende, når man bestiller kl. 14 til levering kl. 18, at maden så ankommer tættere på kl. 19 - hvor det møde, maden skulle bruges til, før øvrigt var forbi.
11 aug 2022 at 21:06 Risen var utrolig overkogt!
7 jul 2022 at 19:13 Blev leveret 20 min. Efter de leveringstid og maden var kold
17 jun 2022 at 19:55 Cold food and very long delivery time
27 mar 2022 at 16:50 Bedst kvalitet af thai mad jeg har prøvet i København. Dog var det en meget lille potion.